Dahua Technology vine în întâmpinarea dumneavoastră cu soluția termică de măsurare a temperaturii umane

Este important să fim pregătiți pentru orice situație. Dahua Technology vine în întâmpinarea dumneavoastră cu soluția termică de măsurare a temperaturii umane




Dahua s-a alăturat efortului global de a ajuta la combaterea virusului și de a ajuta la reducerea impactului acestuia.

Soluția termică Dahua a fost aplicată în unele centre comerciale, firme, bănci și în alte locuri. Pentru a permite un mediu de lucru sigur și lin, câteva corporații majore au utilizat tehnologia la sediile lor și la filiale pentru a ajuta la îmbunătățirea siguranței. Solutia termica Dahua masoara temperatura corpului angajatilor, capabila sa manevreze mii de persoane care circula in fiecare zi.

Soluția termică Dahua a fost pe prima linie încă de la început, ca un ajutor pentru prevenirea și controlul epidemiilor în aeroporturi, gări, spitale, școli etc. Cu precizie ridicată, eficiență ridicată, capacitate de adaptare puternică și implementare ușoară, Dahua Thermal Solution poate fi aplicată și la toate tipurile de intrări și ieșiri, grădinițe etc.

Pentru a măsura temperatura de 5.000 de persoane, va dura aproximativ 4,2 ore folosind un termometru pentru frunte, deoarece durează cel puțin 3 secunde pentru a măsura fiecare persoană. Cu toate acestea, potrivit companiei, ar trebui să dureze doar 30 de minute atunci când se utilizează soluția termică Dahua, care măsoară 3 persoane pe secundă. De asemenea, are o precizie ridicată de ± 0,3 .