My Jablotron

Ce poate face MyJABLOTRON pentru dvs.?

Puteți să urmăriți și să controlați dispozitivele Jablotron de la distanță prin intermediul aplicației MyJABLOTRON.


Ușor de folosit

Aplicația este la fel de ușor de folosit ca alarmele Jablotron - "semafoarele" vă vor arăta care sunt dispozitivele active în prezent. Deschiderea ușii de garaj pentru un vizitator sau pornirea unui sistem de udare în timpul vacanței dvs. se poate face prin apăsarea unui singur buton.


Notificări ale evenimentelor

Apăsarea notificărilor pe telefonul dvs. vă va avertiza imediat în cazul unei urgențe sau scăderi de temperatură. O singură privire la afișajul dvs. vă va asigura că copiii dvs. au ajuns acasă în siguranță de la școală.


Informaţie curentă
Veți avea acces la date importante, cum ar fi locația mașinii, consumul de energie sau graficele de temperatură, oriunde vă aflați. Puteți vedea imagini de la senzori chiar pe telefon și asigurați-vă că totul este în regulă.


Cum să controlați aplicația MyJABLOTRON
Veți avea o imagine de ansamblu asupra a ceea ce se întâmplă acasă, în birou, în mașină sau în casa dvs. de vacanţă. Totul la îndemână. Veți putea controla toate dispozitivele JABLOTRON instalate într-un singur loc, oriunde vă aflați.

De ce este capabilă?
- Arată o prezentare generală a tuturor dispozitivelor Jablotron
- Controlază alarma în același mod în care se utilizează o tastatură
- Afișează imagini de la detectorii din casă
- Protejază casa de vară sau garajul
- Afișează starea și locația curentă a mașinii pe hartă

Securitate pe toate părțile în viața ta!



Aplicația MyJABLOTRON nu vă va arăta doar starea curentă și prezentarea generală a evenimentelor trecute, ci vă permite să controlați diferite dispozitive.
De exemplu, puteți seta de la distanță alarma în casă sau în mașină. Și când decideți să petreceți un weekend în casa dvs. de vacanţă, puteți porni climatizarea înainte de sosirea dvs. prin telecomanda GSM și detectorul de încălzire.
Casa dvs. de vacanţă va fi plăcută și caldă/rece odată ce ajungeți, puteți chiar verifica camerele CCTV din fața garajului dvs. pentru a vă asigura că totul este în regulă. Bucurați-vă de vacanță în pace.