GDPR


POLITICA DE CONFIDENTIALITATE CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL


 
      Protectia datelor cu caracter personal este un angajament fundamental pentru Csecurity conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private SC CONSTANT SECURITY SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

1.1  Categoriile de date cu caracter personal pe care le prelucrăm

 

        În general, colectăm datele dvs. cu caracter personal direct de la dumneavoastră, astfel încât aveți controlul asupra tipului de informație pe care ne-o oferiți. Cu titlul de exemplu, primim informații de la dvs. astfel:

        Când vă creați un cont pe www.csecurity.ro ne transmiteți: adresa de e-mail, numele și prenumele;

        În cadrul paginii dvs. personale (Contul meu) din platforma csecurity aveți posibilitatea să adăugați informații suplimentare, precum: fotografie, genul, nickname, număr telefon mobil, număr telefon fix, data nașterii, nivelul educației, adrese de livrare, adresa alternativa de e-mail, datele cardului bancar etc.;

       Când plasați o comandă, ne furnizați informații precum: produsul dorit, numele si prenumele, adresa de livrare, detalii de facturare, metoda de plată, număr de telefon, datele cardului bancar etc.

       Nu colectăm și nu prelucrăm în alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protecția datelor în categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim să colectăm sau să prelucrăm date ale minorilor care nu au împlinit varsta de 16 ani.

1.2 Scopurile și temeiurile prelucrării datelor cu caracter personal

 

 Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal în următoarele scopuri:

 

a)   Prestarea serviciilor csecurity în beneficiul dvs.

 

         Acest scop general poate include, după caz, următoarele:

-       Crearea și administrarea contului în cadrul platformei csecurity;

-       Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea și facturarea acestora;

-       Solutionarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o comandă, la bunurile sau serviciile achiziționate;

-       Returnarea produselor conform prevederilor legale;

-       Rambursarea contravalorii  produselor conform prevederilor legale;

-       Asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de răspunsuri la întrebările dvs cu privire la comenzile dvs sau la bunurile și serviciile csecurity.

           Prelucrarea datelor dvs. pentru aceste scopuri este în cele mai multe cazuri necesară pentru încheierea și executarea unui contract între Csecurity și dvs. De asemenea, anumite prelucrări subsumate acestor scopuri sunt impuse de legislația aplicabilă, inclusiv legislația fiscală și contabilă.

          Informatiile colectate de catre csecurity avand ca scop publicitatea (ex: cookie, IP, adresa e-mail) pot fi folosite pentru comunicarile de marketing pentru a va tine la curent cu promotiile si ofertele noastre, putem trimite periodic mesaje de informare de tip: e-mail, SMS, mobile push sau webpush, continand informatii de promovare a produselor pe care le-ati vizualizat sau pe de care sunteti interesat (ex: le-ati adaugat in cos), precum si alte comunicari de genul sondajelor sau cercetarilor de piata.

In oricare dintre aceste cazuri vom cere consimtamantul dvs in prealabil.

b)   Apărarea intereselor noastre legitime

          Pot exista situații în care vom folosi sau transmite informații pentru a ne proteja drepturile și activitatea comercială. Acestea pot include:

-         Măsuri de protecție a site-ului web și a utilizatorilor platformei csecurity față de atacuri cibernetice:

-         Măsuri de prevenire și detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informații către autoritățile publice competente;

-         Măsuri de gestionare a diverselor altor riscuri.

Temeiul general al acestor tipuri de prelucrări este interesul nostru legitim de a ne apăra activitatea comercială, fiind înțeles că ne asigurăm că toate măsurile pe care le luăm garantează un echilibru între interesele noastre și drepturile și libertățile dvs. fundamentale.

De asemenea, în anumite cazuri ne întemeiem prelucrarea pe dispoziții legale  cum ar fi obligația de a asigura paza bunurilor și valorilor prevăzută de legislatia aplicabila in aceasta materie.

1.3 Pastrarea datelor dvs. cu caracter personal

 

        Ca regulă generală, vom stoca datele dvs. cu caracter personal cât timp aveți un cont în platforma Csecurity. Puteți să ne solicitați oricând ștergerea anumitor informații sau închiderea contului și vom da curs acestor solicitări, sub rezerva păstrării anumitor informații inclusiv ulterior închiderii contului, în situațiile în care legislația aplicabilă sau interesele noastre legitime o impun.

1.4 Transmiterea datelor dvs. cu caracter personal

 

         După caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dvs. următoarelor categorii de destinatari:

-         furnizorilor de servicii de curierat;

-         furnizorilor de servicii de plată/bancare;

-         furnizorilor de servicii de marketing / telemarketing;

-         furnizorilor de servicii de cercetare de piață;

-         societăților de asigurare;

-         furnizorilor de servicii IT;

-         altor societăți cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piață a bunurilor si serviciilor noastre.

          În cazul în care ne revine o obligație legală sau dacă este necesar pentru a ne apăra un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autorități publice.

          Ne asigurăm că accesul la datele dvs. de către terții persoane juridice de drept privat se realizeaza în conformitate cu prevederile legale privind protecția datelor si confidențialitatea informațiilor, în baza unor contracte încheiate cu aceștia.

1.5 Protejarea si  securitatea datelor dvs. cu caracter personal

 

        Ne angajăm să asigurăm securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor măsuri tehnice și organizatorice adecvate, conform standardelor industriei.

        În ciuda măsurilor luate pentru a proteja datele dvs. cu caracter personal, vă atragem atenţia că transmiterea informaţiilor prin Internet, în general, sau prin intermediul altor reţele publice, nu este complet sigură, existând riscul ca datele să fie văzute şi utilizate de către terţe părţi neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilități ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

1.6 Drepturile dvs.