Blog

Cum suportă sistemul meu de supraveghere video trecerea peste iarnă?

Schimbările climatice prin care am trecut au făcut ca prima jumătate din iarnă sa fie una cu temperaturi blânde, de toamnă, ajungând sa facă echipă bună cu funcționarea sistemului nostru de supraveghere, asta nu înseamnă că nu trebuie să ne luăm anumite măsuri pentru a-l proteja împotriva naturii care este imprevizibilă și cu siguranță, iarna cu temperaturile ei negative, ploi spontane, ninsori, viscol și condiții de îngheț puternic o să își reintre în drepturi. 
Citeste tot...

Camerele de supraveghere cu LPR

Ce sunt si la ce folosesc Camerele de supraveghere cu LPR?    Camerele de supraveghere cu LPR citesc si recunosc automat informatiile despre placutele de inmatriculare ale autoturismelor care trec prin fata lor. LPR functioneaza prin captarea imaginii unei placute de inmatriculare si transformarea acesteia in caractere numerice prin tehnologia de recunoastere a caracterului optic (OCR). Numarul placutei de inmatriculare poate fi folosit ca un identificator unic pentru a ajuta utilizatorul final in scopuri de securitate, gestionare si informatii utile in mediul de afaceri.
Citeste tot...

Dahua Technology vine în întâmpinarea dumneavoastră cu soluția termică de măsurare a temperaturii umane

Citeste tot...

De ce este important sa ne asiguram locuintele sau afacerile prin montarea unui sistem de supraveghere video?

Siguranta este elementul primordial atunci cand vine vorba de siguranta locuintei noastre, cladirea de birouri sau spatiile comerciale. Avem nevoie de solutii pentru prevenirea infractorilor si pentru a ne asigura bunurile.
Citeste tot...

My Jablotron

 Controlaţi-vă casa de oriunde va-ţi afla cu ajutorul aplicatiei MyJABLOTRON Intotdeauna stiti ce se întamplă acasa, în compania dvs. sau in masina dvs. Puteti seta alarma, porni sistemul de udare sau operatiunile de control cu masinile companiei, prin intermediul aplicatiei MyJABLOTRON, disponibila in versiuni mobile și web.
Citeste tot...

PoC - Power over Coaxial - Alimentarea camerelor analog prin cablu de date

PoC - Power over Coaxial - Alimentarea camerelor analog prin cablu de date       PoC, Power over Coaxial, este un sistem de alimentare a camerelor analog HD prin cablul video al camerelor. Din denumire am putea intelege ca aceasta tehnologie este disponibila doar impreuna cu cablu coaxial si mufe BNC. Nu este asa. PoC functioneaza si impreuna cu cablu UTP / FTP si conectori video-balun. Adevarat ca nu orice video-balun este compatibil, avem nevoie de video-baluni speciali, dar posibilitatea exista si avantajul este enorm.
Citeste tot...

Sistem Fotovoltaic

După cum probabil ați descoperit din interfața site-ului, mai nou, punem la dispoziția voastră produse ce formează sisteme fotovoltaice de înaltă performanță în funcție de nevoia fiecăruia.
Citeste tot...

Tehnologia de Recunoaștere Facială DAHUA

Dahua Ofera Tehnologia Recunoașterii Faciale, progresând odata cu  dezvoltarea Inteligenței Artificiale și ajungând să răspundă la cerințele clienților care vor din ce în ce mai multă precizie.
Citeste tot...

Cum poţi avea o casă intelgentă cu Jablotron?

 Cine este Jablotron?Jablotron este un brand din Cehia, cu propria lor cercetare - dezvoltare și facilități de producție cu o tradiție care datează din 1990. Oferă soluții moderne pentru protejarea proprietății, sănătății și siguranței populaţiei. Designul prietenos al produselor lor este întotdeauna o prioritate pentru aceştia.
Citeste tot...

Alimentarea PoE - diferenţele dintre IEE 802.3af şi IEE 802.3at

PoE (Power over Internet) este numele unui număr de metode ce permit alimentarea echipamentelor de reţea prin cablul UTP/FTP. 
Citeste tot...
Afişare 1 - 10 din 12 (2 pagini)