Despre noi


Povestea noastra


     Totul a început în anul 2015, când, după multe încercări și ceva experiență ne-am decis să urmam un drum al nostru, așa a luat naștere Constant Security.

 

Evoluție


Drumul  nu a fost ușor, dar, înarmat cu multa răbdare și ambiție am reușit.

     Ne-am construit o echipa puternică, împreună executăm sisteme de detecție și alarmare la incendiusisteme de alarmare împotriva efracției, sisteme de supraveghere video și control acces, sisteme de management al clădirilor (pentru clădiri civile și industriale precum: centre de afaceri, vile rezidențiale, birouri magazine de prezentare și comerciale, restaurant și hale).

                                


Împreună dorim sa le oferim clienților noștri cele mai bune servicii de instalare, mentenanță și reparații electrice ale sistemelor de securitate, pentru ca aceștia să aibă la rândul lor încredere în abilitățile și în profesionalismul nostru.


  


Magazin

 

     În mintea noastră a încolțit un gând, un vis, acela de a oferii clienților noștri servicii complete, așa că pe lângă prestarea de servicii în domeniul acesta complex al sistemelor de securitate, să le oferim posibilitatea de a achiziționa de la noi echipamentele de care au nevoie.

    Și cum puteam face asta mai bine dacă nu prin inermediul unui magazin online, astfel că în toamna anului 2018 gândul și visul nostru de a oferi și altceva în afara prestarii de servicii a început să prinda contur, așa a apărut Csecurity.ro, care a avut un debut timid, dar sigur. Cu trecerea timpului au început să se vadă și rezultatele.

     Csecurity.ro un magazin care vine în întampinarea clienților săi cu echipamente de securitate de înaltă calitate și eficiență, de la cele mai cunoscute brand-uri de pe piața de securitate, care să asigure atât siguranța casei și familiei, cât și siguranța afacerii dvs.

 


Unde ne găsiți?

 

     Tot ca urmare a procesului nostru de dezvoltare, la sfarșitul anului 2018 ne-am mutat într-un sediu nou, situat în Ilfoveni, Dâmbovița, nr.72A.

       Aici ne găsiți de Luni până Vineri între orele 08:00  și 18:00, colegii noștri o să vă aștepte cu drag.