Sistemele de control acces Dahua

Control accesul este un element important în securizarea afacerii si în siguranţa angajaţilor. Deși securitatea cibernetică tinde să fie prima care vine în mintea directorilor, verificarea persoanelor care intră este prima linie de apărare împotriva intrușilor, hoților și chiar împotriva abaterilor de conduită ale angajaților.


Imagini pentru control acces Dahua



Control accesul poate folosi mai multe tipuri de tehnologii pentru autentificarea angajaților: breloc sau card de acces, biometrie (recunoaștere facială sau amprente pentru identificarea persoanei care vrea să intre), parolă sau cod PIN și aplicații mobile cu cod de bare.
Prezenţa unui sistem ce asigura protecţie printr-un acces restricţionat devine în multe cazuri indispensabilă, astfel că sistemele de Control Acces Dahua devin soluţia ideală datorită fiabilităţii şi eficienţei pe care o oferă, pentru proiecte diverse şi complexe.


Ce oferă sistemele de Control Acces de la Dahua?

Imagini pentru control acces Dahua

--- Scalabilitate : extinderea sistemului de Control Acces cu surse adiţionale în funcţie de nevoile de securitate existente nu afectează funcţionalitatea şi rezultatele obţinute. Controllerele Dahua permit pâna la 100 000 de carduri valide.

--- Flexibilitatea şi posibilitatea de a fi personalizate în funcţie de nevoi având opţiuni diverse ceea ce înseamnă ca pot fi adaptate uşpr proiectelor    în care sunt utilizate.

--- Posibilitatea de a fi integrate cu alte sisteme de securitate, cum ar fi camerele de supraveghere, oferind o soluţie completă de securitate.

--- Funcţii şi caracteristici diverse şi complexe. Controllerul Dahua ofera informaţii despre posesorul cardului de acces, suporta până la 300 000 de înregistrări, 100 000 decarduri valide, 128 de orare de lucru sau vacanţă, acces pe bază de card, parolă, amprentă sau combinaţii ale acestora. Funcţiile de care dispun: avertizare când uşa este deschisă, alarmă intruşi, alarmă panică şi alarmă sabotaj.

--- Permit generarea unor rapoarte pentru evenimentele de acces realizate. Rapoartele pot fi exportate in format CSV sau EXCEL.

Sistemele de control acces Dahua pot fi utilizate cu succes in proiecte diverse (clădiri de birouri, bănci, centre comerciale, şcoli, aeroporturi, închisori, laboratoare, etc.) fiind printre cele mai sigure şi eficiente, soluţii de securitate.


Imagine similară

Vezi AICI