Tehnologia de Recunoaștere Facială DAHUA

Dahua Ofera Tehnologia Recunoașterii Faciale, progresând odata cu  dezvoltarea Inteligenței Artificiale și ajungând să răspundă la cerințele clienților care vor din ce în ce mai multă precizie.

Recunoașterea feței este utilizată în principal pentru identificare. Datorită popularității supravegherii video, multe sisteme de supraveghere video au nevoie urgentă de un fel de tehnologie de identificare rapidă pentru a identifica rapid oamenii din telecomandă și pentru a realiza alarmă inteligentă în prealabil.
Soluțiile de recunoaștere a feței Dahua oferă o precizie ridicată a ratei de detectare și a ratei de recunoaștere cu tehnologia sa avansată de AI și pot furniza funcții precum detectarea feței, compararea feței, căutarea inteligentă, căutarea imaginii feței, gestionarea bazelor de date a feței, legarea aplicațiilor mobile, afișarea informațiilor, video Culoare completă, etc. pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului.

Cautare rapidaCăutare rapidă

  • Soluția de recunoaștere a feței poate găsi rapid informații utile din date masive prin căutare de metadate și căutare de imagini. 


Alarmă în timp realAlarmă în timp real

  • Reduceți apariția infracțiunii, protejați siguranța personală și a bunurilor prin monitorizarea în timp real și legătura de alarmă.



Precizie ridicatăPrecizie ridicată

  • Soluția de recunoaștere a feței asigură o precizie ridicată a ratei de detectare și a ratei de recunoaștere prin utilizarea algoritmilor de învățare profundă.


Business Intelligent Business Intelligent

  • Analiza raportului statistic bazat pe caracteristici structurale îi ajută pe proprietarii magazinului să găsească potențialii clienți și să ghideze planul de marketing.